Aanbieding!

twin-card* _ los

2,95 1,50

Het ontvangen van een ‘echte’ handgeschreven kaart blijft speciaal, toch? Een mooie enkele kaart met (door mij persoonlijk!) gestikte rode draad.


Wie verras jij met een kaartje?

Wissen
Categorie:Tags:, , ,

Beschrijving

*Een twin-card is een kaart om te delen en door te sturen. De ontvanger vouwt de perforatie terug, opent de kaart, scheurt deze langs de perforatie los, schrijft en verstuurt de lege kaart en geeft de eigen kaart een mooi plekje.

 

papier: recycled kraftliner óf 100% recycled oud papier in natuurlijk wit (zonder optische witmakers en chloor geproduceerd)
bedrukking: zeefdruk door Nieuwenhuizen


Het voelt àltijd speciaal om een ‘echte’ wenskaart te krijgen, handgeschreven met een postzegel er op. Daar zit namelijk een beetje liefde bij, omdat je weet dat iemand er moeite voor heeft gedaan. En dat is natuurlijk precies waar het om gaat bij handwritten! Daarom is er deze serie ansichtkaarten: spread some lovely words. Er zijn zelfs zes verschillende teksten! Ook te koop in diverse sets van 2 enkele en 2 twincards.

Extra informatie

tekst

it has been too long…, what a wonderful day, dare to dream, inspire, LOVE & share, strooi met liefde, ik moest aan je denken…

kleur

bruin, wit