Aanbieding!

spread some lovely words

9,95 4,50

Deze set kaarten, verpakt met een rode draad, is een kadootje op zich! Natuurlijk is het leuk om zelf te beschrijven en te versturen, maar het is zeker zo leuk om een setje kado te geven. Want het ontvangen van een ‘echte’ handgeschreven kaart blijft speciaal, toch? Een set spread some lovely words bestaat uit:

– 2 kaarten met een gestikte rode draad
– 2 twin-cards* om te delen
– een houten pen


Wie verras jij met een kaartje?

Wissen
Categorie:Tags:, , ,

Beschrijving

papier: recycled kraftliner óf 100% recycled oud papier in natuurlijk wit (zonder optische witmakers en chloor geproduceerd)
bedrukking: zeefdruk door Nieuwenhuizen


*Een twin-card is een kaart om te delen en door te sturen. De ontvanger vouwt de perforatie terug, opent de kaart, scheurt deze langs de perforatie los, schrijft en verstuurt de lege kaart en geeft de eigen kaart een mooi plekje.

Het voelt àltijd speciaal om een ‘echte’ wenskaart te krijgen, handgeschreven met een postzegel er op. Daar zit namelijk een beetje liefde bij, omdat je weet dat iemand er moeite voor heeft gedaan. En dat is natuurlijk precies waar het om gaat bij handwritten! Daarom is er deze serie ansichtkaarten: spread some lovely words. Een setje van 4 verschillende kaarten met een pen. En wist je dat er zelfs drie verschillende setjes zijn?

Extra informatie

set

set I, set II, set NL

kleur

bruin, wit