Aanbieding!

collection of my life _ limited edition

39,95 22,50

Een pakket dat wacht om door jou gepersonaliseerd te worden: beschrijf het, teken er iets persoonlijks op, maak het van jou! Neem de tijd om je dromen op te schrijven en maak van speciale momenten tastbare herinneringen. Voeg foto’s, songteksten of kleine items toe die horen bij dat gevoel. Op die manier maak je de rode draad van je leven zichtbaar.

Doe dit voor jezelf, voor je (klein)kinderen of misschien samen met vriendinnen als huwelijkskado voor een bruid. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Hoe dan ook, maak het tot JOUW collection of my life!


Deze limited edition heeft slechts een beperkte oplage!

Op voorraad

Beschrijving

papier: handgeschept papier met recyclede jute zakken, op ambachtelijke wijze geproduceerd door de Middelste Molen
bedrukking: door de drukkerij van sociale werkplaats Paswerk


Het begon allemaal met het ‘terugblik’. Eigenlijk een kado van mijn buurman aan zijn jarige dochter: een blikje met daarin foto’s van haar jeugd, tekeningen die ze maakte toen ze klein was, knutselwerkjes en briefjes die ze schreef. Dat kado, dat idee heeft me niet meer losgelaten. Vlak daarna las ik een artikel van een vader die elk jaar op de verjaardag van zijn kinderen een brief stuurt. Hij schrijft daarin over hun afgelopen levensjaar en alle gebeurtenissen die daarbij horen. Deze brieven worden verstuurd, maar in de kluis gedaan, ongeopend. Op hun 21e verjaardag willen de ouders de brieven aan de kinderen geven. Hoe bijzonder is dat?

En hoe mooi zou het zijn om bovenstaande ideeën te combineren?

Een mooie omslag met daarin briefpapier om op te schrijven, enveloppen om de brieven in te doen en touw om de enveloppen te bundelen. Een mooie stapel enveloppen, vastgebonden als bundel (liefdes)brieven.